Διαδικασία Αλλαγής

Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε; Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 10 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την επιστροφή της αξίας τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το κατάστημα και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. δελτίο Αποστολής, απόδειξη λιανικής κλπ). Οι επιστροφές που δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε ΑΛΛΑΓΗ σε νούμερο ή αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο προϊόν, παρακαλούμε να πραγματοποιήσετε καινούργια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας αρκεί το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση και στη συσκευασία που το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη της αγοράς.  

• Δεν γίνονται αλλαγές στα σκουλαρίκια, για λόγους υγιεινής.

Για να προχωρήσουμε στη διαδικασία της επιστροφής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.

• Παρακαλούμε το δέμα να σταλεί πίσω σε εμάς με την εταιρεία SPEEDEX, με την οποία συνεργαζόμαστε, και με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή δική μας χρέωση). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε εσάς.

• Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών, αφού παραλάβουμε το δέμα της επιστροφής, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε.

• Θα χρειαστεί να μας δώσετε το IBAN ή τον τραπεζικό λογαριασμό, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα του λογαριασμού που επιθυμείτε, προκειμένου να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων.