Αποστολές - Πληρωμές

Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα με τους παρακάτω τρόπους:

1. Εταιρεία ταχυμεταφορών (courier)
Παράδοση συνήθως σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής ανάλογα με τον προορισμό. Τα έξοδα αποστολής είναι standard για όλες τις περιοχές εντός Αττικής, εκτός αλλά και τη νησιωτική Ελλάδα, στο ποσό που διαμορφώνεται στα 2,95 ευρώ.
Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας SPEEDEX.

* Σας ενημερώνουμε πως λόγω της ιδιαίτερης και δύσκολης κατάστασης αυτή την περίοδο, παρατηρούνται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των δεμάτων από τις courier, καθώς ορισμένα καταστήματα courier δουλεύουν με περιορισμένο αριθμό υπαλλήλων και σε συνδυασμό με τον πρωτοφανή και τεράστιο όγκο δεμάτων υπάρχει πολύ μεγάλος φόρτος εργασίας στις εταιρείες courier. Zητούμε την κατανόηση σας σε τυχόν καθυστέρηση.

2. Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας Nails Done, Αισχύλου 6, Περιστέρι ΤΚ 12134, αφού σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

 

Τρόποι Πληρωμής


Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:


1. Πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας
Σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα κατά το checkout. Η πληρωμή γίνεται απευθείας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στα ειδικά πεδία μέσα από το ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον της Stripe.

Κάρτες που γίνονται αποδεκτές:

Visa
Mastercard
American Express

2. Paypal
Σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του λογαριασμού σας στο Paypal γρήγορα και με ασφάλεια.

3. Αντικαταβολή
Σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον courier την ώρα παραλαβής του δέματος. Η διαδικασία της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.